O nama

a2z solutions je digitalna marketinška agencija nastala kao proizvod ideje dva brata, Ivana i Mateja. Motivirani željom da pokažu svima kako je digitalni marketing izuzetno bitan i produktivan, odlučili su se na ovakav potez.

Poslovna filozofija a2z solutions-a je ustvari vrlo jednostavna, a sastoji se od dvije stavke. Prva je naše znanje i stručnost, koji dovode do druge stavke, a to je maksimalno zadovoljstvo naših klijenata uslugom koju smo im pružili.

Danas se naš tim sastoji od Adwords certified professionals-a (stručnjaka za internetsko oglašavanje), developera, dizajnera, SEO stručnjaka, grafičara i novinara. Svaki član tima je stručnjak za sebe, ali kao tim smo još bolji.

a2z solutions vlasnik je i news portala Zagreb IN.  Samim sloganom, „portal sa zagrebačkim štihom“, rekli smo zapravo sve. Glavna misija i cilj postojanja je istraživati, pisati, prenositi i objavljivati sve što se događa u gradu Zagrebu.

Ambiciozan projekt, ali takvi smo i svi mi. Glavna urednica portala je naša Renata, koja od prvog dana uređuje i kontrolira sve što se objavljuje na portalu.

Kakve god su Vaše želje i potrebe, mi Vam to možemo pružiti. Od izrade web stranice i njenog smještaja, preko dizajna, do bilo kakvog oblika oglašavanja, mi smo tu za Vas.