Marketinška strategija i PR

Na današnjem tržištu, gdje postoji more proizvoda, usluga, konkurenata, kako uopće plasirati svoj proizvod i postati prepoznat? Zato je tu marketing. Alati i tehnike kojima je cilj pozicionirati poduzeće u odnosu na konkurente, odrediti ciljana tržišta i zatim strategiju i način komunikacije sa istim.

Budući da se poslovanje iz dana u dan sve više prebacuje na internet, tako se i javlja potreba za digitalnom marketinškom strategijom.

Marketinški tim a2z solutions-a Vam nudi izradu kompletnih digitalnih marketinških strategija. Nakon dogovorenog budžeta, počinje se od analize tržišta i konkurencije, zatim postavljanja marketinške strategije, razrada te strategije na taktike i financijske projekcije prihoda i rashoda.

Iako je PR (odnosi s javnošću) sastavni dio marketinše strategije odlučili smo ga izdvojiti zbog njegove popularnosti. U današnje vrijeme, bilo da proizvodite neki proizvod ili nudite uslugu vjerovatno postoji neki izrazito jaki konkurent u Vašoj industriji. Sa rastom broja konkurenata potrošači dobivaju sve veću mogućnost izbora i samim time sve lakše odustaju od kupnje jednog proizvoda/usluge i prelaze na drugi.

I baš iz tog razloga za poduzeće više nije samo važno kakav proizvod/uslugu prodaje, već i kako će sebe pozicionirati u očima potošača, odnosno kako bi se željeno predstaviti svojim kupcima.

a2z solutions Vam nudi izradu i vođenje PR kampanja za Vaše poduzeće i omogućuje Vam da predstavite Vas i Vaše poduzeće u pravom svjetlu u očima Vaših kupaca.

Zatražite neobvezujuću ponudu.

PLAN RADA

KONTAKTIRAJTE NAS

Potrebna Vam je kompletan marketinški plan? Ili možda samo pojedine usluge poput istraživanja tržišta ili odnosa s javnošću? Javite nam se i objasnite Vaše želje.

UGOVOR

Nakon što smo dogovorili suradnju sklapamo ugovor o izradi marketinške strategije ili pojedine usluge. Definiramo naše i Vaše obveze i cijenu.

MATERIJALI

Dostavljate nam sve potrebne materijale o Vašem poduzeću koji su nam potrebni za izradu strategije.

IZRADA

Nakon što smo zaprimili sve materijale, izrada Vaše marketinške strategije može započeti.

INFO KUTAK

Gary Vaynerchuk

The best marketing strategy ever: CARE

Content is king, but marketing is queen, and runs the household.