Web dizajn

Dizajn web stranice često se poistovjećuje s estetikom weba, ali ima tu mnogo više: izgradnja CMS-a, početna SEO optimizacija, user experience i user interface dizajn.

Ono što morate znati je da Vaša web stranica mora zadovoljavati potrebe korisnika, što se postiže kvalitetnim dizajnom grafika, tipografije, layouta, responzivnim dizajnom i planiranjem svakog koraka do konverzije. Kako bi korisnici mogli pronaći Vašu web stranicu putem tražilica, potrebno ju je SEO optimizirati, a kako biste mogli samostalno upravljati sadržajem na webu, bez web administratora, potrebno je izgraditi CMS sustav.

Responzivne web stranice su must have zbog neprekidnog rasta mobilnog surfanja. Nemojte se iznenaditi ako će Vaša web stranica imati više od 60% posjeta s mobilnih uređaja. Responzivan web dizajn omogućuje prilagodbu web stranice ekranima svih uređaja, od mobitela do desktop računala.

Izgradanja CMS sustava jedna je od prednosti modernog wed dizajna. CMS sustavi omogućavaju Vam da samostalno administrirate web stranicu, dodajte novosti, pišete blog, moderirate komentare i postavljate ostali sadržaj prema želji. Za Vas ćemo, nakon izrade web stranice, osigurati kratku edukaciju kroz koju ćete naučiti samostalno upravljati sadržajem na vlastitom webu.

SEO optimiziran sadržaj pozicionirat će Vas visoko na rezultatima tražilica što će omogućiti da posjetitelji lakše pronađu Vaš web.

a2z solutions nudi svojim klijentima izradu web stranica vrhunske kvalitete, responzivnog i modernog dizajna, koje su maksimalno prilagođene Vašem poslovanju kako bi user experience Vaših posjetitelja bio savršen.

MODERAN I RESPONZIVAN DIZAJN

Prekrasne web stranice prilagođene ekranima svih uređaja oduševit će Vaše korisnike

CUSTOM DIZAJN

Unikatan dizajn Vaše web stranice  u potpunosti prilagođen Vašim potrebama i željama

POČETNA SEO OPTIMIZACIJA

Početnom optimizacijom za tražilice pomozite korisnicima da nađu put do Vas

Nakon što Vam dostavimo idejno rješenje web stranice, imate pravo na korekture na njemu. Nakon što definiramo finalno idejno rješenje, kreće se sa programiranjem web stranice.

Na ovom linku možete pogledati cijene dizajna i izrade web stranice.

Obratite nam se s povjerenjem.

PLAN RADA

IZBOR PAKETA

Vaš upit i početne konzultacije

UGOVOR

Nakon prihvaćene ponude slijedi potpisivanje ugovora o dizajnu, izradi, postavljanju i održavanju Vaše web stranice.

MATERIJALI

Pripremate i dostavljate nam sve materijale koje želite da se postave na Vašu web stranicu. To podrazumijeva uređene i lektorirane tekstove i slike za izradu fotogalerija. Ako Vam je potrebna pomoć prilikom kreacije i pisanja mi smo ovdje za Vas. Nudimo i pisanje i uređivanje tekstova i slika.

DOMENA

Zakup domene i hostinga sljedeći je korak koji morate odraditi. Napominjemo da svako poduzeće ima pravo na jednu besplatnu .hr domenu.

DIZAJN I IZRADA

Nakon što zaprimimo sve materijale a vi registrirate domenu i zakupite hosting, dizajn i izrada web stranice može započeti. Tijekom izrade, u stalnom  smo kontaktu sa našim klijentima kako bi finalna verzija weba bila savršena. Prvo Vam se dostavlja dizajn, te nakon njegove potvrde kreće se sa programiranjem. Kada je Vaša web stranica završena, nakon Vašeg odobrenja ona se objavljuje na Internetu.

INFO KUTAK

Steve Krug

It doesn’t matter how many times I have to click, as long as each click is a mindless, unambiguous choice.

Trish Parr

If you think Math is hard, try Web Design.